Kuka on Riikka Lintukangas

Ketä tulet äänestämään aluevaaleissa äänestypäivänä 23.1.2022.

Riikka Lintukangas on aktiivinen porvoolainen vaikuttaja, jolle on tärkeää erityisesti omaishoitajien ja erityislapsien arjen turvaaminen. Riikka Lintukangas työskentelee yrittäjänä, työnantajana, rakennusterveysasiantuntijan tehtävissä. Riikka Lintukankaalle on tärkeää työhyvinvointi ja aktiivinen vuoropuhelu työntekijän ja työnantajan välillä. Riikka Lintukankaalla on laaja osaaminen taloudesta ja palvelujen kehittämisestä.

Muutama fakta, mutta millaisia ovat arvonit, joiden pohjalta teen päätöksiä ja valintoja. Minulle on tärkeää päätöksissä oikeudenmukaisuus, niin että päätöksissä on tarkasteltu asiaa monesta näkökulmasta ja päätöksen teko perustuu tosiasiallisiin faktoihin. Päätöksiä ei tule tehdä ”minusta tuntuu” – periaatteella, vaan päätöksien teon tueksi tulee olla riittävät tiedot ja laaja-alainen näkemys päätöksen teon vaikutuksista yksilön tasolla.

Haluan tuoda omaa ammatillistä osaamista päätöksen tekoon. Olen aktiivinen, keskusteleva, enkä pelkää tuoda omaa näkökulmaa esiin, vaikka se olisi enemmistön ajatusmaailmaa vastaan. Asioita tulee tarkastella kriittisesti, kuitenkin yhteisymmärrys asioista ja yhteistyö on tärkeää.

Hyvinvointialueen vaalit on Suomen historiassa merkittävät vaalit, sillä näillä vaaleilla tullaan muuttamaan Suomen tulevaisuuden suunta pitkällä aikavälillä. Haluan olla mukana tekemässä itä-Uudenmaan hyvinvointialueesta kustannustehokkaan palveluorganisaation, jossa huomioidaan henkilöstön hyvinvointi.

Tulevaisuudessa osaavasta henkilöstö tulee olemaan pulaa ja kriittinen tekijä palvelujen tuottamisessa. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tulee olla esimerkillinen työnantaja, jotta saamme tuotettua laadukkaat palvelut käyttäjille.

Hyvinvointialueen suurin haaste on rahoituspohjan vakauttaminen tulo-menosuhteessa. Tässä tarvitaan luottamushenkilön talousosaamista ja innovatiisiä ajatuksia kuinka palvelut tuotetaan; lähellä, kaukana, diginä vai lähipalveluna. Palvelujen saatavuus, oikeaikaisuus ja turvallisuus on keskiöissä

Älä jätä äänestämästä vaaleissa oikeudenmukaisuuden puolesta

SDP – Riikka Lintukangas

Omaishoitaja, yrittäjä, rakennusterveysasiantuntija, työnantaja, kuuden lapsen äiti